TaalKracht7Over ons

TaalKracht7 is opgericht door Hans Roodenburg.

“Bij verschillende bedrijven en in verschillende rollen heb ik veel ervaring opgebouwd met relatiebeheer en verkoop. En één van de leukste en interessantste taken vond ik altijd het controleren van teksten. Of het nu ging om websites, offertes, bedrijfsfolders of brieven aan klanten – de laatste controle deed ik altijd om ervoor te zorgen dat er geen taalfouten in zaten.

De kracht van taal zit ‘m in duidelijkheid. Wat wil je overbrengen, en hoe ga je dat doen? Iedereen weet dat een actuele website met goed leesbare informatie betere resultaten oplevert dan een verouderde site met fouten. Wat wil je dat mensen absoluut onthouden van jouw website? In elk geval wil je níet dat ze onthouden dat er fouten staan.

Duidelijke taal zorgt ervoor dat je publiek snapt wat je bedoelt. De woordkeuze is natuurlijk heel erg belangrijk, en daarnaast moet de taal correct zijn. Mensen herkennen zich, of zij voelen zich aangesproken en komen in actie nadat zij jouw site hebben gezien.

Zorg er dus voor dat de bezoekers van jouw site of de lezers van jouw brochures niet afhaken omdat ze geen vertrouwen hebben in je dienstverlening na het lezen van een tekst met fouten.

Wij helpen je.
S
ucces!”

TaalKracht7, wanneer je foutloze teksten wilt!